Home › Ervaringen

Ervaringen

Agnes Dekker, Papendrecht

Heb een vouwgordijn en gordijnenset laten maken.Is heel netjes gedaan, gordijnen hangen erg mooi.
21/03/2018

Roly en Ingrid, Den Haag

Maaktijd was iets langer dan op de website beloofd maar gordijnen zijn prachtig geworden!! Was dus t wachten absoluut waard!
21/03/2018

Cora van Laar, Amsterdam

Wij zijn elke dag weer blij met onze gordijnen. Het heeft lang geduurd voor we besloten hadden gordijnen te nemen. Het leek ons beiden zo lastig om ze te maken. Hoe dan? Ik heb dit adres gevonden, het is alle lof. Beloften worden waargemaakt. Op tijd opgehaald, prachtig gemaakt, zo ben ik dit jaar goed begonnen.
21/03/2018

Cora van Laar

S. Teske, Leiden

Meerdere keren vouwgordijnen besteld. Elke keer versteld van professionaliteit van de medewerkers! Mooi en netjes gemaakt , snelle levering , begripvolle en klantvriendelijke klantenservice! Zeer tevreden! Zeker een aanrader voor mensen die mooie gordijnen willen hebben! We hebben veel plezier van!
21/03/2018

Janneke Smitskamp, Zeist

Heel tevreden. Goed telefonisch advies vooraf. Gordijnen prachtig gemaakt. Halen en brengen via lokaal adres werkt prima. Heel redelijke prijs.
21/03/2018

Janneke Smitskamp

Ada Kothe, Schoorl

Ik vind Uw service helemaal geweldig. Heb U bij diverse kennissen aanbevolen. Vriendelijke benadeering, ophaalservice heel goed gereegeld. Ik kom bij U terug. 10 met griffel.
21/03/2018

Anke Machiels, Heerlen

Goedenavond,Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het maken van mijn gordijnen.Ze zijn mij ook nog eens tegemoet gekomen, nadat we samen een reken foutje hadden gemaakt.Dus......... kan ik zeker iemand anders ook aanraden.
21/03/2018

Gijs Spruyt, Zutphen

Ik heb gordijnen bij Ikea gekocht. Deze moesten nog vermaakt worden. Dit lukt me niet zelf en daarom deze professionals ingeschakeld. Een en ander is keurig gemaakt! logistiek was wat lastiger maar het werk is keurig. Allen het ophalen en terugbrengen ging niet echt duidelijk, de transporteur kwam op andere dagen en gaf geen bewijsjes af oid. Maar telkenmale kwam het spul aan waar het moest en nu hangt alles mooi!
21/03/2018

Tineke van den Akker, Den Haag

Voor de tweede keer mijn gordijnen bij u laten vermaken en beide keren uiterst tevreden. Echt een aanrader.
21/03/2018

Toby Tjepkema, Amsterdam

Dik tevreden! Ik had geen betere keuze kunnen maken.
18/03/2018

Dorine van der Varst, Houten

Ik vind jullie service erg goed en heb verschillende mensen al getipt over jullie werk.Het contact en de levering was snel en goed en het resultaat is ook erg mooi. Alleen zijn de gordijnen iets te lang maar dat komt waarschijnlijk omdat ik de maten niet nauwkeurig genoeg heb opgemeten.
17/03/2018

G. Smit, Doetinchem

Knip en klaar doet wat beloofd. Netjes gemaakt en afgeleverd
14/03/2018

Christine, Bergen

Heel mooi gemaakt en heel goede service met ophalen en brengen.
09/03/2018

Annemiek van der Werff, Amersfoort

Ei van Columbus! Heel fijn om je zelf gekozen stof tot gordijnen te kunnen laten maken. Bij interieurzaken ben je veel duurder uit en bij Hema of bouwmarkten en anderen heb je te maken met doorsnee keuzes. Ik was erg blij verrast een bedrijf te vinden die dit kan en ben uiterst tevreden over hun snelle doeltreffende service, perfecte communicatie, zorgzaamheid en kwaliteit. In een woord: een geweldige aanrader!Groet Annemiek
06/03/2018

Cora van Laar, Amsterdam

Lang heb ik opgezien tegen het project: Gordijnen in onze slaapkamer. Tenslotte heb ik de knoop doorgehakt, we gaan het doen. We hebben de stof uitgezocht, goed gemeten, dat is super belangrijk en daarna on-line gezocht. Gelukkig kwam ik hier terecht. Alleen maar lof voor deze 'club'. De stof werd opgehaald, binnen een paar dagen kwam er een keurige doos thuis bezorgd. De rails hing al klaar. Toen ze werden opgehangen waren wij zo enthousiast. De kamer was erdoor veranderd in positieve zin. Zo mooi en goed gemaakt! Dit is een aanrader voor iedereen die een probleem heeft gordijnen te maken. Wel goed zelf meten, maar dan heb je iets waar je elke dag plezier van hebt.
26/01/2018

Yvette, Amsterdam

De gordijnen hangen en ZE ZIJN PRACHTIG! Zo netjes gemaakt! Helemaal perfect, heel erg blij mee.
16/03/2017

Yvette

Astrid Davidse, Den Haag

Ik ben hartstikke blij met het werk dat jullie voor mij hebben gedaan.De extra service van de ongelijke banen voor de voering en gordijnen was fantastisch!Ik heb ook apps gestuurd naar familie en vrienden:• eerst kreeg ik van die mooie dozen• en toen had ik mooie vouwgordijnen in de voorkamer• en prachtig hangende aan een stoere buis in de achterkamer. exact op maat met de hoogte van het behang.
20/02/2017

Astrid DavidseAstrid DavidseAstrid DavidseAstrid Davidse

Angeline van Kasteel, Vleuten

De vouwgordijnen zijn erg mooi geworden. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat.
20/02/2017

Anja de Bruin, Bemmel

We zijn erg tevreden, de gordijnen zijn prachtig gemaakt, niets dan lof.
20/02/2017

Anja de BruinAnja de Bruin

Erno den Breeyen, Nederhorst den Berg

Wij zijn echt superblij met de geleverde gordijnen.
20/02/2017

In 4 stappen heeft u uw gordijnen kant en klaar thuis

x