Home › Ervaringen

Ervaringen

Deirdre Kuit, Hoofddorp

in 2018 en 2019 voor twee verschillende ruimtes gordijnen laten maken. Uitermate vriendelijk contactpersoon op de klantenservice. Denken mee, en helpen tot je tevreden bent over het product. Nu wordt voor de 2e maal de zoom in 1 van de gordijnen kosteloos hersteld. waar vind je zulke service nog!? Geweldig. Echt een hele dikke aanrader!
03/06/2020

fam. Klep, Rheden

Erg blij met het bedrijf. Goede gordijnen, goede service. Zeer professioneel, zowel in klantcontact als in product. Duidelijke website met een goede calculator. Alles gaat van een leien dakje, zelfs als de klant onlogische dingen intypt. Dit bedrijf denkt mee, checked de wensen in persoonlijk klantcontact indien nodig en zet dan pas de schaar in de stof. Aanbevolen
16/04/2020

Petra Borsboom, Delft

Onze dochter had voor haar nieuwe "tienerkamer" leuke stof gevonden voor haar gordijnen. De gordijnservice van de betreffende winkel gold echter niet voor deze stof. Via Internet vonden we de website van Knip en Klaar.Binnen een paar minuten heb je een goede offerte voor het laten maken van de gordijnen inclusief voering. De stof wordt ook nog eens opgehaald en na ongeveer ander halve week werden de gordijnen netjes verpakt bij ons thuis gebracht. De maatvoering is precies goed en ook de uitvoering is van goede kwaliteit.Kortom, wij zijn erg tevreden over de service en kwaliteit van Knip en Klaar!
22/01/2020

Kirsten Hommersom, Duiven

Wij hadden kant en klare gordijnen gekocht, maar met een waardeloos haaksysteem.Via ons vaste atelier werden wij geattendeerd op Knip en Klaar.Via de mail kwam het bericht dat ze binnen waren daar en dat ze ermee aan de slag zouden gaan.Ik had verwacht dat er wel een belletje achteraan zou komen [ gezien de compliciteit van de aanvraag ] echter een week later kwam er een grote doos met onze gordijnen.Keurig verzorgt en precies volgens onze wensen.De kwaliteit prijs verhouding is echt super.Alles bij elkaar heeft ons doen besluiten ook de gordijnen voor de woonkamer bij Knip en Klaar aan te bieden voor aanpassing.
21/01/2020

Jetske Bouma, Zeist

Fantatisch. Prachtig gemaakt. Goede service. Vouwgordijnen niet simpel en zeker niet met patroon. Vakwerk! Ik heb er nu 2 keer vouwgordijnen en gewone gordijnen laten maken (keuken en woonkamer). Rest van huis zeker ook bij Knipenklaar!!! Dank.
17/01/2020

Jetske Bouma

Carla de Jong, Rhoon

Super ervaring. Graag wilde ik stof uit mijn favoriete land meenemen ItaliŽ. Knip en klaar gordijn heeft mij telefonisch, per mail en aan de deur zo vriendelijk geholpen. Dat gaf gelijk vertrouwen. De vouwgordijnen zijn super mooi geworden. Echt een aanrader en voor een eerlijke prijs! Dan wordt de stof ook nog eens opgehaald en de gordijnen thuis bezorgd, door eigen medewerkers en geen extern transport bedrijf. Super geregeld!!! Aanrader!!! Nogmaals Bedankt.
08/01/2020

Carla de JongCarla de Jong

Anoniem , Zutphen

Graag willen we laten weten dat de gordijnen prachtig zijn geworden en heel mooi hangen! Onze hartelijke dank!
20/12/2019

Mevrouw C.J., Duitsland

de gordijnen passen perfect. Ik ben er heel erg blij mee!
07/11/2019

Nicole Schoute, Nieuwegein

De gordijnen hangen. Super bedankt voor de snelheid en service die jullie geboden hebben. Wij zijn superblij met de gordijnen! complimenten! Ik heb van beide ramen een foto toegevoegd.
06/11/2019

Nicole SchouteNicole Schoute

Shirley van Asperen, Veghel

Wat een fijn bedrijf!Contact verloopt ook snel en duidelijk.De gordijnen waren met 1 week klaar en terug in huis.Netjes tot aan de de deur geleverd in een mooie en goede stevige doos.gordijnen hangen prachtig ... super blij mee.
24/10/2019

Shirley van Asperen

Agnes Dekker, Papendrecht

Heb een vouwgordijn en gordijnenset laten maken.Is heel netjes gedaan, gordijnen hangen erg mooi.
21/03/2018

Roly en Ingrid, Den Haag

Maaktijd was iets langer dan op de website beloofd maar gordijnen zijn prachtig geworden!! Was dus t wachten absoluut waard!
21/03/2018

Cora van Laar, Amsterdam

Wij zijn elke dag weer blij met onze gordijnen. Het heeft lang geduurd voor we besloten hadden gordijnen te nemen. Het leek ons beiden zo lastig om ze te maken. Hoe dan? Ik heb dit adres gevonden, het is alle lof. Beloften worden waargemaakt. Op tijd opgehaald, prachtig gemaakt, zo ben ik dit jaar goed begonnen.
21/03/2018

Cora van Laar

S. Teske, Leiden

Meerdere keren vouwgordijnen besteld. Elke keer versteld van professionaliteit van de medewerkers! Mooi en netjes gemaakt , snelle levering , begripvolle en klantvriendelijke klantenservice! Zeer tevreden! Zeker een aanrader voor mensen die mooie gordijnen willen hebben! We hebben veel plezier van!
21/03/2018

Janneke Smitskamp, Zeist

Heel tevreden. Goed telefonisch advies vooraf. Gordijnen prachtig gemaakt. Halen en brengen via lokaal adres werkt prima. Heel redelijke prijs.
21/03/2018

Janneke SmitskampJanneke Smitskamp

Ada Kothe, Schoorl

Ik vind Uw service helemaal geweldig. Heb U bij diverse kennissen aanbevolen. Vriendelijke benadeering, ophaalservice heel goed gereegeld. Ik kom bij U terug. 10 met griffel.
21/03/2018

Anke Machiels, Heerlen

Goedenavond,Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het maken van mijn gordijnen.Ze zijn mij ook nog eens tegemoet gekomen, nadat we samen een reken foutje hadden gemaakt.Dus......... kan ik zeker iemand anders ook aanraden.
21/03/2018

Gijs Spruyt, Zutphen

Ik heb gordijnen bij Ikea gekocht. Deze moesten nog vermaakt worden. Dit lukt me niet zelf en daarom deze professionals ingeschakeld. Een en ander is keurig gemaakt! logistiek was wat lastiger maar het werk is keurig. Allen het ophalen en terugbrengen ging niet echt duidelijk, de transporteur kwam op andere dagen en gaf geen bewijsjes af oid. Maar telkenmale kwam het spul aan waar het moest en nu hangt alles mooi!
21/03/2018

Tineke van den Akker, Den Haag

Voor de tweede keer mijn gordijnen bij u laten vermaken en beide keren uiterst tevreden. Echt een aanrader.
21/03/2018

Toby Tjepkema, Amsterdam

Dik tevreden! Ik had geen betere keuze kunnen maken.
18/03/2018

In 4 stappen heeft u uw gordijnen kant en klaar thuis

x