Home › Over Ons › Knip en klaar gordijn

Knip en klaar gordijn

Even voorstellen. Wij zijn Knip en Klaar Gordijn, een bedrijf met een uniek concept in raambekleding en raamdecoratie. Het werkt zo. U koopt de stof die u maar wilt en waar u maar wilt. Dan maken wij er de mooiste gordijnen of vouwgordijnen van. Kant-en-klaar. Helemaal op maat gemaakt.

We halen uw gordijnstof gratis op. Geven graag uitleg over het opmeten van ramen met duidelijke meetinstructies. Maken uw gordijnen of vouwgordijnen conform uw wensen en maten op maat en leveren alles weer thuis bij u af. Bovendien sturen wij u pas achteraf een factuur, dus zonder aanbetaling en zorgen we voor een veilige betaalmogelijkheid. En zijn we ook daarna altijd bereikbaar als u hulp nodig heeft. Kortom: full service dienstverlening van hoge kwaliteit. Vandaar de Knip en Klaar Garantie.

De organisatie achter Knip en Klaar Gordijn is Confexx bedrijven BV: opgericht in 1927 en gespecialiseerd in gordijnen en andere interieurtextielproducten. We hebben 75 medewerkers. Een hoofdkantoor in Zoeterwoude-Rijndijk. Een atelier in dezelfde plaats. Nog twee ateliers: in Velp en in Brunssum. En een projectafdeling die gordijnen maakt en plaats voor hotels, vakantieparken, ziekenhuizen en cruiseschepen.

Meer informatie over Confexx vindt u op www.confexx.nl

ENKELE KENGETALLEN:

In 4 stappen heeft u uw gordijnen kant en klaar thuis

x