Home › Over Ons › Knip en klaar gordijn

Knip en klaar gordijn

Even voorstellen. Wij zijn Knip en Klaar Gordijn, een bedrijf met een uniek concept in raambekleding en raamdecoratie. Het werkt zo. U koopt de stof die u maar wilt en waar u maar wilt. Dan maken wij er de mooiste gordijnen of vouwgordijnen van. Kant-en-klaar. Helemaal op maat gemaakt.

We halen uw gordijnstof gratis op. Geven graag uitleg over het opmeten van ramen met duidelijke meetinstructies. Maken uw gordijnen of vouwgordijnen conform uw wensen en maten op maat en leveren alles weer thuis bij u af. Bovendien sturen wij u pas achteraf een factuur, dus zonder aanbetaling en zorgen we voor een veilige betaalmogelijkheid. En zijn we ook daarna altijd bereikbaar als u hulp nodig heeft. Kortom: full service dienstverlening van hoge kwaliteit. Vandaar de Knip en Klaar Garantie.

De organisatie achter Knip en Klaar Gordijn is Elti BV: opgericht in 1975 en gespecialiseerd in de confectie van gordijnen en andere interieurtextielproducten. Elti heeft ongeveer 90 medewerkers, verdeeld over ateliers in Lexmond (hoofdvestiging Knip en Klaar), Sprang-Capelle en Dordrecht.

Meer informatie over Elti vindt u op www.elti.nl

ENKELE KENGETALLEN:

In 4 stappen heeft u uw gordijnen kant en klaar thuis

x